Winter servicebeurt, u kunt nu al aanmelden

De nazomer is nog steeds niet voorbij en de herfst en winter lijken nog heel ver weg te zijn. Bij Barca Service zijn we, ondanks het mooie nazomerse weer, alvast begonnen met de planning voor de winter servicebeurt.

De eigenaren en rederijen, die hiervoor een abonnement hebben lopen, krijgen binnenkort een berichtje om de afspraken te maken.

Wacht niet te lang met reserveren

Het is elk jaar weer een hele organisatie om alles goed te plannen. Schepen en duwbakken liggen nu eenmaal, als het goed is, niet zo vaak stil. Gelukkig voor u zijn wij een flexibel bedrijf, waardoor we het elk jaar toch weer voor elkaar krijgen op tijd klaar te zijn voor de winter. Ook hier geldt dat wij naar u toekomen met één van onze servicewagens of werkboten.

 Nog geen abonnement voor een winter servicebeurt?

Heeft u (nog) geen abonnement en vraagt u zich af of dit voor u wel of niet zinvol is. Kijk dan gerust eens op de betreffende pagina voor meer informatie.

winterbanden, antivries, rubbers insmeren, nieuwe ruitenwissers. Wat betreft onze auto zijn we meestal goed voorbereid op de komende winter. Logisch want je wilt in de (vries-)kou liever niet met pech langs de weg komen te staan. Als het glad is op de weg voelen we ons met winterbanden een stuk veiliger. Maar hoe zit dat met uw duwbak(ken)? Bent u dan ook goed voorbereid op de winter?

Kijkt u ook eens op de pagina voor periodiek onderhoud. Wat we voor onze auto heel normaal vinden kan ook voor uw binnenvaart schip of duwbak zoveel ellende en onnodige kosten schelen.

Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor smeermiddelen, vetten olie en diverse kitten? Wij werken met hoogwaardige producten die de levensduur van onderdelen, motoren, lieren en luiken kunnen verlengen.

Kijkt u voor een overzicht van wat kunnen leveren op onze artikelpagina.

 

bel direct
%d bloggers liken dit: