Stage en BBL plekken beschikbaar vanaf januari 2017

Er is weer stage plaats!

We beginnen het nieuwe jaar met goed nieuws voor gemotiveerde leerlingen in de metaalbewerking. We hebben na lange tijd weer plek beschikbaar om nieuw talent op te leiden. We hebben twee stage plaatsen en een plek voor een BBL leerling beschikbaar. Heb je voor een andere periode een stage plaats nodig? Stage plek voor lange of korte tijd? Dan kun je ook reageren, we verwachten het komende jaar vaker plekken beschikbaar te hebben. Onze stage plaatsen zijn erg geliefd dus wacht niet te lang met aanmelden.

 Wij zijn een erkend leerbedrijferkend leerbedrijf

Jonge mensen een stage- of leerplek kunnen bieden, als erkend leerbedrijf  zijn we daar best trots op. Wij werken hiervoor o.a. samen met  stichting OOM, het Scheepvaart- en Transportcollege en het Albedacollege.

Als je 15 jaar of ouder bent kun je bij ons terecht voor:

  • oriëntatie stage
  • beroepsgerichte stage
  • leer- werktraject (BBL)

 

Stagiaires metaalbewerking gezocht

Nog even lekker genieten van de kerstvakantie en in 2017 beginnen op een leuke stageplek?
Bij ons zijn vanaf januari 2017 twee plaatsen beschikbaar voor metaalbewerking leerlingen.
Ben jij iemand die niet bang is voor afwisseling, uitdagingen en vieze handen? Vraag dan een stageplaats bij ons aan en wie weet kun je het nieuwe jaar bij ons terecht.

Denk je aan BBL na je examenjaar?

Voor het nieuwe schooljaar 2017/2018 hebben wij plek voor een eerstejaars BBL metaalbewerking leerling.
We geven je een gedegen praktijk opleiding waarbij je vanaf de eerste dag al volledig meedraait binnen het team. Opruimen en schoonmaken van de werkplek is onderdeel van je werk maar bij ons begin je niet met wekenlang alleen máár opruimen en schoonmaken. Bij ons ga je meteen mee met een ervaren collega. Veel afwisseling en heel veel uitdagingen zorgen ervoor dat je in korte tijd heel veel leert en al snel je werkzaamheden goed uit kunt oefenen. Zie jij jezelf als onze nieuwe collega? Aanmelding kan via onze online BBL aanvraag.

 

bel direct
%d bloggers liken dit: