We zitten op onze nieuwe stek

Soms zit het allemaal mee

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt. Zowel voor onze klanten als in het nieuwe pand. Omdat we onze klanten gewoon dezelfde service als altijd wilden bieden, hadden we ruim de tijd genomen voor de verhuizing. Maar we zitten nu al op onze nieuwe stek.

Ten eerste hebben we een topteam, harde werkers die niet te beroerd zijn gebleken om nog een tandje extra bij te zetten. Ook nu is weer gebleken dat “onze jongens” als een goed geoliede machine functioneren. Het zat ons daarnaast ook erg mee, we zijn geen gekke dingen tegen gekomen en we hadden niet heel veel aan te passen of te verbouwen.

We hebben nu eindelijk de beschikking over een bovenloop kraan. Het machinepark is uitgebreid en er komen nog meer aanvullingen en uitbreidingen aan. Werkzaamheden die we noodgedwongen moesten uitbesteden kunnen we nu zelf uitvoeren. We kunnen onze service verder uitbreiden u hierdoor nog beter van dienst zijn.

Ruim een maand eerder op de nieuwe stek

We zitten dus ruim een maand eerder op onze nieuwe locatie dan we hadden gepland. Dat is bijzonder prettig want die nieuwe locatie is geweldig, al zeggen we het zelf. Het heeft echter wel tot gevolg dat we nog geen beschikking hebben over een telefoon en internet aansluiting. Dat is lastig maar niet onoverkomelijk.

Hoe kunt u ons bereiken?

We zijn via verschillende mobiele nummers gewoon bereikbaar. Hieronder kunt u de gegevens vinden:

Fruiteniersstraat 9
3334 KA Zwijndrecht
Nederland

Telefoonnummers:

Informatie: 0651 38 41 66
Planning: 0651 28 55 05
Boekhouding/administrate: 0637 29 38 80

Zodra al onze nieuwe gegevens bekend en in bedrijf zijn zullen we dit in ons nieuws overzicht en via onze Social Media kanalen bekend maken.

Onze relaties krijgen op korte termijn persoonlijk bericht. We zullen na de zomer een open dag organiseren, maar als u zo lang niet wilt wachten mag u altijd proberen een bezoek afspraak te maken.

bel direct
%d bloggers liken dit: