Einde jaars wensen

Nog een paar dagen en dan nemen we alweer afscheid van 2017. Een jaar waarin wij een groot aantal van onze dromen waar konden maken. Inmiddels zijn we helemaal ingeburgerd op ons nieuwe adres en weten ook de klanten, bestaande en nieuwe, ons prima te vinden.

Naast een mooi bedrijfspand hebben we ook ons machinepark kunnen uitbreiden om nog meer service te kunnen bieden en u nog beter van dienst te zijn.

Ons team is en zal de komende tijd verder aangevuld gaan worden met vakbekwaam personeel. We hebben dus alle vertrouwen in 2018.

Zonder u, onze trouwe, bestaande maar ook nieuwe klanten hadden we dit nooit kunnen verwezenlijken.

Daarom willen wij al onze bestaande, onze nieuwe maar ook toekomstig klanten bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. We zullen ook in 2018 ons beste beentje voor zetten om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

BewarenBewaren

Deze informatie is beveiligd wegens copyright