Werkzaamheden

Op deze pagina vindt u informatie over onze werkzaamheden. Heeft u specifieke vragen neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


Ankers en ankerkettingen

Een ankerverwarring of de ankerketting in de knoop, gelukkig komt het niet vaak voor maar als het dan toch aan de hand is, belt u Barca en het wordt zo snel mogelijk opgelost. We komen met onze werkboot naar u toe en helpen u uit de brand.

Het repareren van een anker of het verlengen/inkorten van een ankerketting is voor ons ook geen enkel probleem.


Ankerlier, draadlier, koppellier

Het onderhouden, repareren en reviseren van lieren is onze specialisatie, welk merk of type u aan boord ook heeft staan, wij hebben de expertise ervoor in huis.

 • Atapin
 • Biesbosch
 • Culemann
 • De Rek en Horsman
 • Dijvler Materiaal B.V.
 • EBR
 • Kooiman
 • Kraaijeveld Winches
 • Maaskant
 • Menarom
 • Sander en Sohn
 • Steger en Windhagen
 • Van Lier
 • Wortelboer

De lier wordt door ons geheel gedemonteerd. Elk onderdeel wordt nagekeken en tip top in orde gemaakt. Met een door ons gereviseerde lier kunt u weer jaren vooruit.


Diesel motoren

Onderhoud en reparatie aan uw ankerliermotor van de merken Farymann dieselmotoren en Hatz motoren kan vaak ook bij u aan boord plaatsvinden. Mocht dit toch niet mogelijk zijn, dan demonteren wij de motor en worden de werkzaamheden in onze werkplaats uitgevoerd. Uiteraard verzorgen wij dan een ruilmotor zodat u verder kunt met uw werkzaamheden. Uiteraard kunnen wij u ook een nieuwe diesel motor leveren.

Reviseren van motoren betekend bij ons ook echt dat de motor helemaal gedemonteerd wordt. Elk onderdeel wordt handmatig nagekeken en tip top in orde gemaakt. U bent verzekerd van een prima functionerende motor waar u nog lang plezier van kunt hebben.


Luiken

Luikenrubbers vervangen, scheuren lassen, gaten dichten, uitdeuken, rechten. Lagers repareren of vervangen.

Het is zomaar een greep uit de werkzaamheden die wij aan uw luiken kunnen uitvoeren. U kunt ervan op aan dat wij dit snel en vakkundig zullen doen, zodat uw luiken weer voor langere tijd in orde zijn.


IJzerwerk

Een kleine greep uit de werkzaamheden waarvoor u bij ons terecht kunt:

 • diverse laswerkzaamheden aan boord, boven de waterlijn
 • rechten van de handrailing of waterkering reparaties aan uw luikenkap
 • objecten wegbranden
 • popnagelen
 • stukken plaat vervangen

werkzaamheden plaatwerk ijzerwerk


Periodiek onderhoud

Voor uw auto is het heel normaal om een jaarlijkse onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Dat zou het voor uw duwbak(ken) ook moeten zijn, u moet er tenslotte uw boterham mee verdienen.

Regelmatig onderhoud kan een hoop ellende en hoge kosten voorkomen.

Tijdens de periodieke onderhoudsbeurt inspecteren wij uw hele duwbak op schade, de staat van de hand- en voetrailing, scheuren en overige mankementen.

We smeren de anker- en koppellieren. De motoren worden gestart en nagekeken op slijtage en speling.

U krijgt een (telefonisch) verslag of rapport van de mankementen en de op termijn te verwachten noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden.

Voor het periodieke onderhoud kunnen wij u een offerte op maat aanbieden, waarbij wij uiteraard rekening houden met uw wensen.

Klik voor prijsopgave


Winter servicebeurt

Winterbanden, antivries, rubbers insmeren, nieuwe ruitenwissers. Wat betreft onze auto zijn we meestal goed voorbereid op de komende winter. Logisch want je wilt in de (vries-)kou liever niet met pech langs de weg komen te staan. Als het glad is op de weg voelen we ons met winterbanden een stuk veiliger. Maar hoe zit dat met uw duwbak(ken)of schip? Bent u dan ook goed voorbereid op de winter?

Vanaf september kunt u een afspraak maken voor onze winter servicebeurt.

We kijken de motoren en lieren na. De olie wordt ververst en de filters vervangen. We controleren het peil en de staat van de tandwiel-olie en indien noodzakelijk wordt deze vervangen of aangevuld. De anker- en koppellieren worden doorgesmeerd. We controleren op scheuren. De voetremmen worden nagekeken. De voet- en handrailing kan ook rekenen op een grondige inspectie.
Net als bij de periodieke onderhoudsbeurt krijgt u van ons een (telefonisch) verslag van eventuele noodzakelijk onderhoud- of herstelwerkzaamheden.

Laat de winter maar komen!

Klik voor prijsopgave

werkzaamheden Winter servicebeurt


Durf te vragen 

Niet helemaal zeker of uw probleem of verzoek onder één van bovenstaande categorieën valt? Vraag het ons gerust, we zijn creatief in het bedenken van oplossingen. Er is meer mogelijk dan we hier allemaal kunnen vermelden. Kunnen wij echt niets voor u betekenen dan zullen we dat eerlijk zeggen en kijken of we u kunnen doorverwijzen.


werkzaamheden

De motor heeft onder water gestaan, kunt u het weer in orde krijgen?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Deze informatie is beveiligd wegens copyright